Hlavní obsah
Článek

Tento rozkošný klouček patří již přes dvacet let mezi nejobsazovanější herce a díky své líbivé tváři se stal rychle miláčkem žen všech věkových kategorií. V 90. letech se často dívenky dělily do „fanklubů“ Toma Cruise a právě herce, o němž je řeč. Dnes osmačtyřicetiletý hezoun měl za manželku hvězdu seriálu Přátelé a dnes má rodinu s herečkou, která na první pohled zaujme svými plnými rty. Teď už jistě nikdo nepochybuje, že se jedná o Brada Pitta (60).

Brad je rodák z Oklahomy, ale s rodinou se později přestěhoval do Springfieldu v Missouri, kde vyrůstal s mladšími sourozenci Dougem ‚45) a Julií (42). Na střední škole byl členem téměř všech sportovních týmů - basketbalového, golfového, tenisového, plaveckého a dokonce i wrestlingového. Na univerzitě v Missouri studoval žurnalistiku se zaměřením na reklamu.

Následovalo přestěhování do Los Angeles, kde Pitt absolvoval hodiny herectví u Roye Londona. S herectvím začal ve svých čtyřiadvaceti, kdy debutoval v soap opeře Another World. Objevil se rovněž v seriálech Jump Street 21, Dallas nebo Příběhy ze záhrobí. Pitt má však na svém kontě především řadu slavných filmů jako Legenda o vášni, Interview s upírem, Sedm, Sedm let v Tibetu, Seznamte se, Joe Black, Klub rváčů, Pudfu(c)k, Dannyho parťáci, Troja, Mr. & Mrs. Smith, Babel, Hanebný pancharti a další.

Rovněž složení jeho bývalých partnerek a milenek je pestré a plné známých jmen. Kromě několika dalších hereckých kolegyň Brad chodil i s Juliette Lewis, které bylo pouhých 16 let, když s hercem začala randit. Dělila je přitom přesně jedna dekáda.

Později byl Pitt zasnoubený s Gwyneth Paltrow (51) a sedm let strávil také po boku Jennifer Aniston (55), s níž byl i ženatý. V roce 2005 ji však opustil kvůli své současné partnerce Angelině Jolie (48).

Reklama

Další články

Načítám