Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na charitativní události nadace Harolda a Carole Pump konané v pátek v Los Angeles se to hemžilo slavnými jmény, ale asi nikdo nezaujal tak moc, jako děti zesnulé popové legendy Michaela Jacksona (†50). Pětadvacetiletý Prince Jackson, a především pak jeho o rok mladší sestra Paris byli hvězdami večera a spouště fotografů při jejich příchodu cvakaly o sto šest. Podívejte, jak to sourozencům slušelo…

Zatímco Prince ozvláštnil svůj černý oblek i košili hedvábnou fialovou kravatou, Paris vsadila na romantický dojem béžovými šaty s květinovým potiskem. Její divočejší stránku ale prozrazoval nespočet tetování zdobících její tělo.

Kráska, pro niž jsou charakteristické její modré kočičí oči, se věnuje modelingu, herectví a muzice. Před dvěma lety vydala své první album nazvané Wilted a objevila se mimo jiné v populárním seriálu American Horror Story.

Před dvěma lety se zároveň vyjádřila i ke své sexualitě v dokumentu Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glen, kde uvedla, že se nemůže označit ani za bisexuální, jelikož sice za život randila s více ženami než muži, ale zároveň měla vztah i s mužem, který měl vagínu. Její partnerkou byla svého času například modelka Cara Delevingne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám