Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letošní rok dolehl i na českou populární scénu. Exotická dovolená už omrzela a celebrity začínají obracet pozornost k typičtějším destinacím. Někteří zde hledají větší zábavu, jiní preferují kvalitní služby, ale u většiny už začíná rozhodovat cena. V létě se vám tak může stát, že se na plážích budete cítit jako doma a setkáte se se svým idolem.

Řecko – Kréta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

HOTEL ALEXANDER HOUSE 4* Letovisko: Agia Pelagia Pláž: 150 m od písčito-oblázkové pláže Poloha: Tento komfortní hotel skládající se ze 4 budov se nachází v zátoce Agia Pelagia, pouhých 150 m od pláže a cca 25 km od letiště v Heraklionu. V jeho blízkosti je spousta obchůdků, barů a taveren.

Turecko – Kleopatřina pláž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TURECKÁ RIVIÉRA - Turecko je země velmi rozmanitá, jak kulturně tak přírodně. Střetávají se zde východní tradice se západní a návštěva této krajiny je nejlepší možností jak poznat přátelskou evropskou atmosféru kombinovanou se šarmem exotické Asie.

Thajsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento oblíbený hotel leží u pobřežní ulice u pláže Jomtien Beach. Skromě vybavený hotel je vhodným místem pro klienty kteří nevyhledávají luxus ale chtějí prožít příjemnou dovolenou v exotickém prostředí živého letoviska Pattaya.

Lyžařské safari

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puy St. Vincent, Residence Puy St. Vincent **/***. Všechny residence jsou v těsné blízkosti vleků a ve vzdálenosti 50-850 m od místního centra s obchody, restauracemi, bary, apod.

Další články

Načítám