Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá americká herečka Sarah Hyland, proslulá převážně díky své roli Haley Dunphy v seriálu Taková moderní rodinka, si v sobotu vzala svého dlouholetého partnera Wellse Adamse. Obřad se konal ve vinařství Sunstone v Santa Barbaře.

Romantického obřadu se účastnila celá řada jejích hereckých kolegů ze zmiňovaného seriálu včetně Sofie Vergary, Ariel Winter, Jesse Tylera Fergusona nebo Nolana Goulda.

K zásnubám páru došlo již v roce 2019, po ročním vztahu, během jejich dovolené na Fidži, kdy účastník pořadu Bachelor in Paradise a dalších s prstenem poklekl před svou vyvolenou a požádal Sarah o ruku. Nastalá situace s covidem však v následujících dvou let svatbě nepřála…

Rodačka z New Yorku a její snoubenec se původně měli brát už v srpnu 2020, ale kvůli opatřením a omezením souvisejícím s pandemií covidu-19 svatbu zrušili a uspořádali ji až letos. Jejich velkého dne se účastnilo na 150 svatebních hostů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám