Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) ve své svaté válce proti celému světu, jenž podle něj mocinky ubližuje jeho svěřenkyni Ivetě Bartošové (†48), nemá pomalu už vůbec nikde zastání. A jestli by ho čekal u své maminky Věrušky Rychtářové, měl by smůlu. „Nemluvím mu do toho, žiju si svůj život. Ale divím se Darině Rychtářové (66), že už se s ním nerozvedla,“ řekla Super.cz matka největšího sprosťáka v českém showbyznysu.

Rychtářová má kromě Pepy ještě dvě dcery, s jednou žije pod jednou střechou. „Ta je zlatá a moc hodná. S Pepou se moc nevídáme. V pondělí se u nás stavil s Ivetou, aby si u holky domluvil nákup drogerie. Bartošovou jsem viděla poprvé v životě a řeknu vám: to není nic pro mě. Je to takové prosté venkovské děvče, co jenom pláče a nic ani neříká. Jako by jí bylo patnáct. Nevím, proč se syn na stará kolena zbláznil a proč se neumí rozhodnout, kterou z nich chce,“ popsala nám svůj dojem z údajně abstinujícího Rychtářova koťátka paní Věruška. Do života se synovi neplete, ale svoje mu už taky řekla.

„Víte, jako snad každá matka jsem snachu neměla moc ráda. Ale s Darinou jsem pak dlouhá léta pracovala v říčanské nemocnici a zjistila jsem, že je to hodná ženská. Určitě si nezaslouží, aby jí takhle veřejně sprostě nadával. Když to ale Pepíkovi říkám, jenom se usmívá. Má svou hlavu,“ krčí rameny penzistka, která se živila jako sanitářka.

„Syn je ve skutečnosti strašně hodný člověk, ale jak ho chytí amok, je malér. Má to po tátovi. To byl hrozný pruďas. Byl to alkoholik a vím, že mi lidé vyčítali, že mu ještě to pití kupuji. Ale s ním by to jinak nebylo k vydržení. Pepu nenavštěvuju, tak nevím, jak to u něj s Ivetou chodí, ale je možné, že to viděl u nás a tak Ivetě také dolévá. Přitom alkohol kvůli otci nesnášel. Ale jestli to tak je, vážně nevím,“ uvažuje nahlas stařenka.

Její syn mezitím stačil po urážkách manželky a následné omluvě další kolo a své ženě na Facebook napsal tentokrát až tak sprostý vzkaz, že kdybychom ho uveřejnili, zkolabuje hanbou celosvětová internetová síť. Josef Rychtář zkrátka jako každý štvanec zahnaný do kouta neví kudy kam a tak prý dokonce už vyhlašuje válku nejen Darině Rychtářové, ale i svým synům. Pět minut na to ale obrátí a chová se zase jinak. Zdá se, jako by do větrníků, které tak rád s Ivetou požívají a rozpatlávají je po posteli, dávali nějakou hodně divnou náplň…

Reklama

Další články

Načítám