Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká republika o víkendu nebodovala jenom v klasické mezinárodní soutěži mužské krásy, kdy se stal Dominik Chabr vítězem soutěže Man of the Year na indonézském ostrově Bali. O den dříve proběhla také soutěž o nejsympatičtějšího gaye Evropy, odkud si Česko také veze medailové umístění.

V sobotu 20. srpna se v britské The Alnwick Garden konalo finále o nejsympatičtějšího gaye Evropy. Finalisté museli zdolat několik disciplín, mezi které patřilo posilování, ale i vaření či písemný test. Česká republika zde měla svého zástupce díky národní soutěži Gayman, jejíž zástupce Marian Kajzr o úspěchu informoval.

Delegátem za ČR byl devětačtyřicetiletý Kevin Drábek z Prahy. Ten exceloval také na Mr. Gay World loni, kde se umístil šestý a po odstoupení vítěze a posléze i jeho nástupce se dostal na 4. místo. V Anglii se však probojoval rovnou do TOP 4, a nakonec stanul na 3. místě. Zároveň vyhrál také disciplínu písemný test. Národní kolo soutěže se letos konat nebude, ale rozběhnou se castingy. Finále je pak plánováno na příští rok v květnu v Praze.

Reklama

Další články

Načítám