Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech dětech se vdova po slavném režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) Olga Menzelová (46) může chlubit fantastickou figurou. Na časté dotazy, jak to dělá, že vypadá pořád tak skvěle, se rozhodla začít pomalu odpovídat a skrze sociální sítě dávat ženám své tajné triky.

„Nikam cvičit nechodím, protože na to nemám čas. Je potřeba někam dojít, dojet a tím ztratím čas na cestě, převléci se, pak zase cesta zpět. Takže jen využívám příležitostí během dne. Třeba na dětském hřišti, v lese s dětmi. Ony si hrají a já si mezitím zacvičím,“ svěřila se Menzelová.

Ve šňůrkových bikinách se nedávno předvedla zepředu, nyní dala na odiv svá vypracovaná záda a postavu zezadu. Vedle tipů na cvičení točí Olga také videa, jak na obličejovou jógu, díky které bojuje s vráskami.

„Paní Olgo, jste pro mne velkou inspirací a vaše příspěvky jsou perfektní nakopávač,“ napsala jí jedna z fanynek a nutno říct, že Menzelová vypadá výborně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám