Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) sice tvrdila, že se v tmavých vlasech, které si musela obarvit kvůli roli, cítí dobře, ale už hází zpátečku. Když si po letech opět vyzkoušela paruku, kterou nosí jako Fantina v muzikálu Bídníci, začalo se jí po blond barvě stýskat.

"Nevím, jak dlouho to bude trvat, ale určitě si nechám vlasy zase zesvětlit," svěřila Super.cz Kateřina, ke které má režisér Bídníků právě jen jedinou výtku, co se vlasů týče. "Kateřino, k tobě prostě blond patří," pravidelně jí opakuje Petr Novotný.

Jinak ale její herectví a zpěv oceňuje natolik, že ji obsadil do obou slavnostních premiér, v nichž se obvykle alternace vystřídají. Alternantka Brožové Petra Peterová, která mj. vystupovala s Petrem Mukem a chystá se na turné s kapelou Abba Stars, které začíná už 25. dubna v konkurenčním divadle Broadway, ale měla smůlu.

To, že Brožová dostala obě premiéry, naopak zkomplikovalo páteční představení muzikálu Kat Mydlář, v němž Kateřina ztvárňuje roli Žofie. Protože její alternace Ilona Csáková je těhotná a Olga Lounová byla smluvně vázána jinde, musela za Brožovou nastoupit Luďka Kuralová, která jinak hraje Bětušku. Na na zkoušení měla pouhé dva dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám