Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak již Super.cz informoval, na světové soutěži krásy reprezentoval osmadvacetiletý Dominik Chabr. Rodák z Mostu se zúčastnil soutěže Man of the Year, která proběhla na indonéském ostrově Bali, díky třetímu místu v soutěži Muž roku.

Česko Dominik reprezentoval na samé jedničky, v konkurenci mnoha národů zaujal i jeho kostým za 150 tisíc korun, který si nechal na soutěž speciálně ušít. Jen před pár hodinami stanul na stupni vítězů a získal první místo.

"Hned potom jsme spolu telefonovali, byl nadšený a dojatý. Moc mu to přeju, celý rok na sobě makal. Pro nás je to velká pocta získat další mezinárodní vítězství. Naposledy přivezl zlato ze soutěže Mr. Global v roce 2016 Tomáš Martinka, shodou okolnosti také z Mostu. Asi se tam rodí nejhezčí chlapi," zářil spokojeností prezident soutěže Muž roku David Novotný.

Dominik měl původně v plánu zdržet se po finále na Bali ještě týden a užít si dovolenou. Díky jeho úspěchu je realita jiná. V Indonésii zůstane téměř měsíc a bude plnit povinnosti vítěze soutěže krásy. Mezi první povinnosti patřil hned po vyhlášení rozhovor pro televizní stanici CNN.

Reklama

Další články

Načítám