Hlavní obsah
Článek

Na jaře oslavil osmdesátiny a energie má, že by ji mohl rozdávat minimálně o generaci mladším umělcům. Hudebník Karel Vágner si sice užil prázdniny na ostrově Kréta, kde má kořeny jeho manželka Katina, ale už opět naskočil do rozjetého šoubyznysu.

Od návratu, kdy jsme se potkali na narozeninách jeho starého kamaráda, kuchaře Jaroslava Sapíka, už má za sebou event v Mikulově, kde vystupoval se zpěvačkou Lenkou Dusilovou, poté zamířil na mistrovství Evropy v atletice do Mnichova, kam ho pozvala Bára Špotáková, které fandil velmi zodpovědně, protože si odvezla bronz.

V kondici se udržuje i sportem. "Hraju pořád tenis. Je pravda, že už moc nechlastám jako spousta mých kamarádů. Snažím se i odpočívat, když je na to čas," řekl Super.cz.

Svůj věk bere s humorem. "Bylo mi osmdesát, vážně? Já vím, že mi bude za dvacet let sto," smál se Vágner, který je stále profesně velmi aktivní, a dokonce pomáhá v projektech dvěma svým synům. Pro rybáře Jakuba Vágnera napsal hudbu k jeho novému pořadu, pro zpěváka Josefa Vágnera zase přiložil ruku k dílu v rámci hudebních aranží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám