Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) se sice vzali už v červenci na utajené veselce v Las Vegas, ale to se jednalo o malý obřad. Pár, který loni po 17 letech obnovil svůj vztah, ale nezapomněl na své přátele, rodinu a kolegy.

Další velkolepá svatba se totiž o víkendu konala v honosném Benově sídle poblíž města Savannah v Georgii. Všichni svatební hosté, kteří dorazili na svatbu číslo dvě, na sobě měli outfity v bílé barvě. A samotná Jennifer Lopez okouzlila v nádherných šatech od Ralpha Laurena s nekonečně dlouhou vlečkou. I ženich Ben Affleck zvolil bílou barvu. K bílému smokingu si oblékl černé kalhoty.

Jennifer Lopez a Ben Affleck uspořádali druhou veselku.

Na svatbu se hosté sjížděli už od pátku. Prostor před Benovým sídlem bedlivě monitorovala ochranka, aby se na svatbu nedostal žádný nevítaný host.

A kdo si honosnou svatbu nenechal ujít? Jak píše Daily Mail, na veselku dorazili například herci George Clooney a Matt Damon, režisér Kevin Smith či herecké hvězdy Jane Fonda a Renée Zellweger alias Bridget Jonesová. A samozřejmě nemohla chybět ani rodina.

Konkrétně děti Benna Afflecka z jeho manželství s Jennifer Garner (52): Dcera Seraphina (13), syn Sam (11) a nejstarší dcera Violet (16). A také ratolesti Jennifer Lopez – dvojčata Max a Emme (14), jež má zpěvačka se zpěvákem Marcem Anthonym. Oficiální snímky ze svatby zatím manželé nezveřejnili.

Fotky krásné nevěsty a ženicha se ale objevily na sociální síti, což potěšilo všechny fanoušky tohoto roztomilého páru.

Reklama

Další články

Načítám