Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) byla dříve Kenem Rodrigem, ale v mužském těle se necítila šťastná. Podstoupila proto operaci a nechala si změnit pohlaví. Nyní se se ve svém novém ženském těle konečně cítí skvěle. Podstupuje sice jednu plastickou operaci za druhou, což už někdy hraničí se závislostí, ale jak je vidět, je sama se sebou spokojená.

Naposledy podstoupila zákrok v Ázerbájdžánu, kde jí vymodelovali obličej tak, aby aspoň v oblasti očí vypadala jako modelka Bella Hadid (27).

S novým faceliftem už Jessica dokonce i randí! Fotografové ji zastihli v doprovodu nového italsko-anglického přítele Marca, který pracuje jako tatér. Ten vzal Alves na rande do římské restaurace Zuma, kde jí dokonce daroval kytici růží. Jessica byla nadšena a na romantické dostaveníčko se také pořádně vyparádila.

V oslnivých růžových šatech dělala vše proto, aby svého nápadníka zaujala. Samotná Alves se nedávno nechala slyšet, že hledá vážný vztah. Podle svého kamaráda ale stále hledá toho pravého. „Jessica stále věří v lásku, romantiku a vážný vztah. Do takového vztahu je připravena investovat svůj čas, lásku a veškeré úsilí,“ citoval Daily Mail jeho slova. Tak snad je sympatický tatér Marco ten pravý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám