Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejatraktivnějších hollywoodských hereček Sofia Vergara (51) si ve středu zašla na večeři do italské restaurace Cecconi's v Hollywoodu a zvolila k tomu další ze svých mimořádně sexy modelů. Kráska, která byla dlouhé roky nejlépe placenou televizní herečkou především díky svému působení v populárním seriálu Taková moderní rodinka, je prostě naprosto bezchybná, i když se jde jen najíst do restaurace…

Manželka neméně přitažlivého hereckého protějšku Joeho Manganiella (45) zvolila třpytivé úzké šaty, které dokonale kopírovaly její ženské křivky, ke kterým si na rozdíl od mnohých kolegyň nemusela dopomáhat plastikami. A ač jsou její vnady číslo šest stále pevné jako skála, i tak byl model bez ramínek pro majitelku tak bujného poprsí trošku hazardem.

Jak už bylo řečeno, Vergara se dlouho držela na čele žebříčku nejlépe placených televizních hvězd, ovšem letos ji podle žebříčku časopisu Forbes předstihla Scarlett Johansson (39), která si za uplynulý rok přišla na 57 milionů dolarů, zatímco Sofia údajně vydělala o třináct milionů méně. Na třetí příčce se umístila Reese Witherspoon se 35,4 miliony dolarů, jen v těsném závěsu za ní byla s sto tisíci méně Nicole Kidman a pětici završila Jennifer Aniston, která si přišla na 29 milionů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám