Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová (29) se rozhodla, že pomůže dětem, které touží prorazit v showbyznysu. A aby na to nebyla sama, na pomoc si přizvala hned několik hvězdných jmen, mezi nimiž nechybí Alice Bendová (50), Táňa Vilhelmová (45) či topmodelka Pavlína Němcová (52). A to ještě zdaleka není všechno.

Škola showbyznysu, jak se Ivin projekt, který startuje v červnu, nazývá, si pod křídla vezme děti, které touží prorazit v herectví, zpěvu či modelingu. Spolu s ostatními lektory, mezi nimiž kromě výše jmenovaných dam nechybí třeba Vojta Kotek (36), Filip Renč (58) nebo Marta Jandová (50), se jim Iva bude během víkendových kurzů snažit předat své znalosti a zkušenosti. A to nejen pozitivní, ale také ty negativní.

„Přemýšlela jsem nad tím, kolik dětí chce v dnešní době být hvězdou. Ovšem když se dostanou do leckdy krutého světa, který je nazýván showbyznysem, tak jejich sny a představy narazí na tvrdou realitu,“ nastínila Iva, o co půjde.

Nejen chválit svět showbyznysu bude i Alice Bendová. „Dětem řeknu, že ten mediální svět není až taková sranda, jak se může zdát. Protože jsem nezačínala jako herečka, ale jako modelka, můžu jim dát rady jak z oblasti modelingu, tak z oblasti herectví. Myslím, že to bude moc fajn a těším se na to,“ řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám