Hlavní obsah
Článek

Šéfkuchař Přemek Forejt (36) a herečka Eva Burešová (30) se před pár dny dočkali prvního společného potomka. Do rodiny, která už čítá dvě starší děti, Evina syna Nathaniela a Přemkovu dceru Stellu, přibyl chlapeček, jemuž rodiče dali velmi netradiční jméno: Tristan William.

Forejt nyní popsal, jak s partnerkou jméno vybírali. „Já si myslím, že je vždy potřeba ten čistý papír nějak hezky nadepsat,“ řekl TN.cz.

„My jsme věděli s Evičkou, že chceme jméno Tristan, protože se nám strašně líbí, a přidali jsme k tomu i Williama, abychom tak hezky zaoblili to jméno, a vlastně jsme se na tom shodli oba a strašně se nám to líbí,“ popsal Forejt, který se také svěřil s prvními dojmy.

„Přiznám se, že jsem trochu unavený, ale jsem vděčný. Evička je naprostý poklad, je strašně statečná, tak jsem z toho takový šťastný. Je to krásné a nepopsatelné,“ řekl.

Do širšího diváckého povědomí se Forejt dostal díky pořadu MasterChef, kde spolu s kolegy Radkem Kašpárkem a Janem Punčochářem působí v rolích porotců a hodnotí výkony amatérských kuchařů. Aktuálně na Nově natáčí další řadu kulinářského pořadu Souboj na talíři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám