Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) nedávno prošla vysněnou proměnou z muže v ženu. Narodila se jako chlapec Rodrigo, který později zatoužil po tom, vypadat jako postavička Kena. Po sérii plastických operací se mu to vážně povedlo. Jako muž ale nebyl ve svém těle šťastný, a tak podstoupil transformaci v ženu.

Dnes je u něj žena Jessica Alves, jež se snaží vypadat jako Barbie. A nyní také tak trochu jako modelka Bella Hadid. Alves je totiž milovnice plastických operací všeho druhu. Ty, které byly nezbytné, kdy procházela proměnou v ženu, byly samozřejmostí.

Jessica ale i později podstupovala jeden zákrok za druhým a někteří chirurgové už další operace nedoporučovali. Alves má za sebou už téměř 90 zákroků, které stály v přepočtu více než 25 milionů. Jessica si ale stále stojí za tím, že jsou zákroky nutností.

„Operace byly nutné, protože jsem se narodila jako biologický muž a zákroky byly potřeba kvůli mé proměně v ženu. Jsem velmi silná a odhodlaná a dělám všechno proto, abych byla šťastná. Neznám lepší pocit, než ráno vstát, podívat se do zrcadla a vidět tuto ženu, kterou jsem se stala s pomocí pokrokově uvažujících chirurgů z celého světa,“ řekla nedávno Dailu Mailu Jessica. Jak vypadala v dětství a dospívání coby chlapec se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám