Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) v úterý vytáhla ven svoji maminku Blythe Danner (79). Fotografové je zastihli během procházky v Hamptons v New Yorku, kde společně nejdřív povečeřely a poté ještě klábosily během pochůzky městem. Hollywoodská hvězda ale z přítomnosti paparazzi radost očividně neměla a snažila si překrýt tvář dlaní.

Herečka z Avengers či z dřívějších kasovních trháků jako Těžce zamilován či Zamilovaný Shakespeare na sobě měla velmi netradiční košilové šaty s nápisem Made In Uzbekistan (vyrobeno v Uzbekistánu). Danner se svou dcerou díky barevně podobným šatům přitom hezky ladila.

Blythe Danner si jistě také vybavíte z řady filmů, nejznámější jsou zřejmě snímky Jiná žena, Alice, Velký Santini, Manželé a manželky či její roli v komedii Fotr je lotr a jeho dalších dvou pokračování.

Umělecké vlohy podědil i mladší bratr oscarové herečky Jake Paltrow (46), který se ‚potatil‘ a věnuje se kromě herectví hlavně filmové režii a scenáristce. Otcem sourozenců je totiž producent a režisér Bruce Paltrow.

Už méně se ví, že rodinně spjata je s Gwyneth i herečka Katherine Moennig (44), jež se nejvíce proslavila hlavní rolí v lesbickém seriálu Láska je láska. Katherine, jejíž manželkou v osobním životě je brazilská muzikantka Ana Rezende, je sestřenicí Gwyneth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám