Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší přítelkyně Felixe Slováčka (80) si užívá nabité léto. Je to rok, co známý saxofonista a výtvarnice Lucie Gelemová (41) potvrdili rozchod. Pohledná brunetka tráví léto v jižních Čechách, odkud poslala sexy pozdrav od malířského plátna.

„Většinu léta trávím v jižních Čechách. Dokončila jsem rekonstrukci své chaloupky a věnuji se přípravě dalšího zajímavého výtvarného projektu a samozřejmě si užívám krásnou okolní přírodu a neustále peču nějaké dobroty, jak je mým zvykem,“ svěřila se Super.cz Lucie Gelemová, jejíž základnou je přes rok stále Praha.

V červnu se během výstavy v Obecním domě pochlubila výtvarnice o 16 let mladší sestrou. Ta se stejně jako Lucie věnuje výtvarnému umění. „Má mladší milovaná sestra Veronika má svou první výstavu a v neděli měla vernisáž. Jsem na ni hrdá. Vzájemně se ve své tvorbě podporujeme. Veronika má svým způsobem počátky výtvarné tvorby jednodušší, já jsem v dospívání podporu v rodině a okolí neměla. Spíše to bylo naopak. Až v dospělosti jsem složitě hledala cesty,“ dodala pro Super.cz Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám