Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adam Mišík (26) je až po uši zamilovaný do své přítelkyně Natálie Jiráskové (19), tedy do půvabné dcery Ivy Kubelkové (46). Nedávno se vrátili ze společné dovolené v Řecku. Na fotkách ukázali, že mladý pár si lásku opravdu užívá. „Dobrý, alespoň trochu jsem si odpočinul,“ svěřil se skromně oblíbený zpěvák Super.cz.

Právě pozornost, kterou si tito dva po oznámení vztahu vykoledovali, Adama lehce zaskočila. „Natálka je krásná, mladá slečna, takže prostě ta pozornost je hlavně kvůli ní,“ zdůraznil během rozhovoru.

Na dovolené v Řecku nechyběla ani Natálčina maminka Iva Kubelková. A jak reagoval Adam, když jsme mu položili otázku, jak ho známá modelka a moderátorka přijala coby přítele její dcery? „To se musíte zeptat jí, já doufám, že dobře. Je to úžasná žena a doufám, že je všechno v pohodě,“ culil se.

Další společnou dovolenou zatím neplánují, protože charismatický blonďák má hodně práce. „Já vlastně furt točím, takže do konce roku je to crazy, tak snad příští rok,“ dodal Adam Mišík během rozhovoru.

Diváci ho budou moci brzy vidět v kinech v jeho zatím nejdrsnější roli. Ve snímku Banger, který byl už letos uveden v Karlových Varech, hraje mladíka, který se živí prodejem drog a je posedlý touhou proslavit se jako rapper.

Reklama

Další články

Načítám