Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znáte ji spíš ze sociálních sítí a společenské akce vyhledává sporadicky. Influencerka Aneta Chovanová známá jako A.N.D.U.L.A. na otevření nové letní terasy na Letné dorazila se synem Patrikem. Jako rodina, i s jeho otcem a jejím bývalým partnerem Františkem, sice byli předtím na dovolené, ale třetí návrat se rozhodně nekoná.

"Trávíme spolu jen nezbytně nutný čas, který je potřeba trávit společně se synem a takhle nám to stačí. Jsem v pohodě, rozpory už neřešíme, mávli jsme nad tím rukou. Řešíme spíš výchovu syna. Teď má zrovna takové období, že nás chce vedle sebe oba dva, a když se jeden z nás na minutu vzdálí, tak ho hned hledá. Je to náročnější se skloubením našich aktivit, zatím se to teď v létě daří, ale v zimě to bude asi horší," svěřila.

Zbytek léta stráví Aneta v Česku. "České léto mám strašně ráda, nevidím důvod jet ještě někam k moři. Takže v plánu jsou dětská hřiště a koupaliště," řekla Super.cz. My poznamenali, že by si třeba mohla pořídit i bazén, ale to odmítá. "Mám veřejná koupaliště ráda, asi potřebuju obecenstvo, když už tak cvičím. Lidi by si mohli říct, že na Instagramu si fotky upravuju, zatímco v reálu je to přímý střet, a tam už nic neupravíte," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám