Hlavní obsah
Článek

Informace, že se herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) stala dvojnásobnou maminkou a porodila syna Tristiana Williama Forejta, okamžitě vyvolala lavinu gratulací. Evě a Přemku Forejtovi (36) gratulují mimo fanoušků a rodiny i známé tváře.

„Gratulace“ napsala moderátorka Eva Decastelo (45), která je sama dvojnásobnou maminkou. „Gratulace, užívejte sžívání,“ přeje rodince zpěvačka Ewa Farna (30), jež se svojí dcerkou Ellou prožívá aktuálně to samé a do toho jí ještě dělá radost syn Arthur.

Maminka patnáctiměsíční dcerky Bibiany Patricie Pagáčová (35) také neváhala a přidala se k ostatním. „Velká gratulace oběma,“ raduje se ze zprávy. To herečka Alice Bendová (50) se páru ozvala ze slunných Kanárů. „Moc gratuluji k miminku.“

Zpráva rozněžnila i zpěvačku a modelku Jitku Boho (32), která už také brzy přivede na svět své druhé dítě. "Jen to nejlepší všem 5 (doufám, že počítám dobře), gratuluji.“ Eva má z předchozího vztahu syna Nathaniela, Přemek je otcem dcery Stelly.

Slavný pár samozřejmě dostal mnoho dalších gratulací. Jen pár hodin po oznámení radostné zprávy fotka ručičky synka získala více než 100 000 lajků a téměř 6 000 komentářů.

Reklama

Další články

Načítám