Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiatřicetiletá Barbara Kautmanová, která se před lety proslavila v reality show Vem si mě!, kde se seznámila se svým dnes již bývalým manželem milionářem Michalem Červínem, se snaží zabezpečit sebe a tříletou dceru Rozárku rizikovou prací. Kautmanová je totiž zaměstnankyní italské společnosti Costa, jejíž luxusní výletní lodě si v poslední době vysloužily nelichotivou přezdívku „lodě hrůzy“. Atraktivní blondýnka pracuje přímo na palubě jako delegátka a organizátorka, informoval deník Blesk.

Lednové ztroskotání lodního gigantu Costa Concordia, kde přišlo o život 32 lidí byl o dva měsíce později následován požárem na dalším plavidle, Costě Allegře. Ani tyto dvě události se nestaly důvodem odchodu Kautmanové ze společnosti.

„To riziko na pár týdnů v roce podstoupím, i když bych uplatnění raději využila na pevnině. Jsem součástí italského týmu zabývajícího se organizováním mezinárodních školení a kongresů, dohlížím na jejcih hladký průběh. Nějakou dobu jsem žila ve Florencii, tak italštinu skvěle ovládám,“ objasnila Barbara, která se na palubu jedné z lodí Costy chystá opět za dva týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám