Hlavní obsah
Článek

Společných projektů už měli hodně, u filmu Křídla Vánoc, kam Karin Babinská Richarda Krajča (46) obsadila do jedné z hlavních rolí, přeskočila jiskra a oba rozmetali své dosavadní životy. Karin Richardovi režíruje i videoklipy, teď ale měli zatím nejnáročnější projekt. Babinská natočila seriál Gumy, v němž jsou ústředními postavami právě Krajčo a jeho kamarád David Švehlík.

"Oba kluci hrají v poloze, ve které je diváci ještě neviděli. Je to komediální seriál. A vlastně vznikl na jejich přání. V té době, kdy vznikal námět, spolu sice byli patnáct let na divadle, ale nikdy spolu nebyli před kamerou. Zadání bylo, abych jim vymyslela něco, aby se před kamerou setkali," vyprávě Babinská.

Přísnou režisérkou, bráno tak, že herce vede drsně a hlasitě, prý není. "Na lidi nikdy nekřičím. Ale vždycky vím, co chci," shrnula svůj postup. Doma ovšem chod domácnosti nerežíruje a je za to ráda. "Žít v realitě je pro mě složitější, než ve svých filemch, scénářích, knihách, snech a vizích. Doma ten náš rodinný diář, včetně toho, co by se mělo zařídit nebo opravit, si bere pod křídla Ríša, protože já asi pořád žiju mimo čas a prostor," prozradila Karin, která se pochlubila i tím, že v říjnu vydá další román.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám