Hlavní obsah
Článek

Ve finále 23. ročníku soutěže krásy Muž roku se objeví i tato čtveřice mladých mužů, kteří se postupně představili na soutředění, kde nacvičovali závěrečnou choreografii a také chůzi po molu. Pro mnohé z nich to byla premiéra.

Mezi dvanáctku nejlepších se dostal sedmadvactiletý učitel ze Zlína Dušan Kuchařík. "Mám rád výzvy a chci udělat radost svojí rodině," vysvětlil, proč se vlastně přihlásil a přiznal, že nejhorší pro něj bylo promluvit na kameru. Jen úvodní představení zvládl až napočtvrté.

Jednadvacetiletý podnikatel a kabaretní tanečník Jan Balšán pochází z Prahy a svěřil, že si chtěl vyzkoušet, jak bude soutěž probíhat. Trochu traumatizující pro něj bylo neustálé čekání mezi programem na soustředění, kde tak trochu trpěl hlady. Zakládá si na tom, že vypadá exoticky.

Nejstarším soutěžícím je třicetiletý manažer Philipp Stoimenov z Ostravy. "Právě proto jsem do Muže roku šel, protože ve třiceti je to moje poslední šance. A také jsem chtěl potěšit babičku. Nejhorší pro mě bylo mluvit před lidmi," řekl Super.cz.

Soutěž si užije také šestadvacetiletý kontrolor kvality a jakosti Dominik Odstrčil z Přerova. "Bylo to překvapení pro maminku," usmíval se vousatý sympaťák, který trpěl hlavně při nácviku choreografie.

Reklama

Další články

Načítám