Hlavní obsah
Článek

Dnes vám představíme další pětici slavných hollywoodských hereček, které kývly na roli ve filmu, jehož součástí bylo svléci se alespoň do půli těla. A tentokrát si přijdou na své obdivovatelé plnějšího poprsí, všechny herečky totiž patří v Hollywoodu k nejvnadnějším.

V thrilleru Hlava v oblacích se v roce 2004 pustila do odhalené scény šestatřicetiletá jihoafrická kráska Charlize Theron. Snímek pochází z předválečného období 30. let a Charlize v něm hraje se Stuartem Townsendem a Penelope Cruz.

Ve filmu z loňského roku Melancholia od režiséra Larse von Triera byla k vidění krásná americká herečka  Kirsten Dunst (29).

Dva roky po veleúspěšném Titanicu se Kate Winslet pustila do natáčení filmu Jako dým. A podobně jako v jedenácti Oscary oceněném snímku opět odhalila svůj hrudník a žensky tvarovanou postavu.

V historickém dramatu v italsko-britsko-francouzské koprodukci Snílci z roku 2003 se v Evině rouše ukázala symbolicky Eva Green. Tento snímek je završením trilogie režiséra Bernarda Bertolucciho. Předešlé dva filmy nesly název Konformista a Poslední tango v Paříži.

Před patnácti lety si zahrála ve filmu Rande okouzlující Jennifer Connelly (41). Snímek režiséra Michaela Kamena byl i přes zajímavé herecké obsazení ve složení Liv Tyler, Joaquin Phoenix, Michael Keaton a dalších hvězd přijat velice vlažně. Krev v žilách tak rozproudil nejspíš jen pohled na odhalenou Jennifer.

Reklama

Další články

Načítám