Hlavní obsah
Článek

Britská moderátorka a televizní hvězda Scarlett Moffatt se nedávno rozpovídala o tom, že je mnohem spokojenější se svou současnou postavou velikosti 46, než když v minulosti nosila šestatřicítku. Brunetka se totiž naučila oslavovat své tělo takové, jaké je a radovat se z něj. Momentálně si i se svou sestrou užívá dovolenou ve Španělsku a vypadá nadmíru spokojeně.

Jednatřicetiletá Moffatt, jež se mimo jiné v roce 2016 stala vítězkou soutěže I´m A Celebrity… Get Me Out of Here!, kde prokázala, že má pro strach uděláno a dokáže se popasovat i s hmyzem a pořádným nepohodlím, zvolila ke svému letnímu odpočinku oblíbené letovisko Marbella.

Se svou o 15 let mladší sestrou Avou relaxovaly u hotelového bazénu, o čemž Scarlett poreferovala i svým sledujícím na Instagramu.

Usměvavá brunetka známá také z britské reality show Gogglebox si získala sympatie mnoha dalších lidí, když se nedávno nechala slyšet: „Být pozitivní ke svému tělu a mít sebevědomí je pro každého osvobozující. Myslím, že lidé mají někdy mylnou představu, že tlouštíci jsou nějak sjednocení, ale opravdu bez ohledu na to, jak vypadáte, prostě oslavujte sami sebe. Dokud jste zdraví, jste sami sebou a chováte se k lidem mile, děláte to správně.“

Reklama

Další články

Načítám