Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes patří mezi nejslavnější tváře Hollywoodu, které dostávají za filmové role pohádkové honoráře. Zdají se být nedotknutelní a běžným lidem vzdálení, ale úplně jinak to vidí ti, kteří s těmito hvězdami strávili celé dětství a mnohdy se dlouhá léta dělili o jeden pokoj. Podívejte se na sourozence slavných…

Na veřejnosti se občas ukáže po boku svého mladšího bratra Douga Brad Pitt (60). A když Brad zrovna nemá bradku, jsou si i trochu podobní. Doug pracuje jako fotograf a novinář, věnuje se také charitě. V roce 2010 vystoupal na pohoří Kilimandžáro a ten samý rok se také stal velvyslancem dobré vůle v Tanzánii.

I na společenské události spolu občas vyrazí Sharon Stone (66) se sestrou Kelly. Herečka o ní říká, že je sexbomba a naučila ji balit muže. „Má sestra mi ukázala, jak umět flirtovat. Vzala mě do obchodu Marshalls a na nakupujících mi předvedla, jak se to dělá. Všichni s mou sestrou Kelly flirtovali, ona je sexbomba,“ složila sestře poklonu Sharon.

Sourozenci hvězd jsou sice většinou v ústraní, ale například v rodině Julie Roberts se zrodil přímo herecký klan. Její bratr Eric i sestra Lisa Roberts Gillan se totiž také věnují herectví. Podívejte se ale ještě na další sourozence slavných…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám