Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo štěstím v neštěstí, že Lynne Mishele, která žila v domě, do nějž při bouračce vrazila herečka Anne Heche, neutrpěla vážná zranění. Fotky z místa neštěstí totiž vypadají opravdu děsivě. Heche byla po nehodě v kritickém stavu převezena do nemocnice, po týdenním boji o život rodina v pátek oznámila, že prodělala mozkovou smrt.

Mishele se v době nehody pohybovala v jiné části domu, což bylo obrovské štěstí. Nyní se žena ozvala na sociální síti, aby vyjádřila soustrast nad skonem herečky.

„Zpráva o smrti Anne Heche je zdrcující. Jsem s rodinou, přáteli, a především jejími dětmi, ti všichni teď prožívají obrovský zármutek. Celá tato situace je tragická a nelze ji popsat slovy. Všem, jichž se dotýká, posílám lásku,“ vzkázala.

Majitelé zničeného domu zřídili na stránce GoFundMe účet na podporu Mishele v její nelehké životní situaci. Popisují ji jako „milou a štědrou osobu“, která jen o vlásek unikla smrti a přišla o celý svůj majetek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám