Hlavní obsah
Článek

Herečka Anne Heche, která v pátek prodělala mozkovou smrt, po sobě zanechala dva syny, Homera (20) a mladšího Atlase. Starší z potomků nyní sdílel vzpomínku na matku.

„Já a můj bratr Atlas jsme přišli o maminku. Po šesti dnech neuvěřitelných emočních výkyvů jsem zůstal v hlubokém smutku,“ uvedl Homer. „Doufám, že maminka už netrpí bolestí a začíná objevovat to, co si rád představuji jako její věčnou svobodu,“ doplnil.

Heche před týdnem způsobila autonehodu, při níž v rychlosti téměř 145 km/h, jak uvádějí zahraniční média, nabourala do domu v losangeleské čtvrti Mar Vista. Její auto poté vzplálo, hasiči ji z něj vyprošťovali víc než hodinu. Do nemocnice byla převezena v kritickém stavu s plicním poraněním a popáleninami.

„Anne Heche je oficiálně mrtvá,“ uvedl v pátek hereččin mluvčí podle Daily Mailu. Poté se objevily informace, že herečku odpojili od přístrojů, které ji udržovaly při životě. Následně bylo upřesněno, že mozková smrt je podle kalifornských zákonů považována za smrt z právního hlediska, herečka však stále zůstává na přístrojích kvůli možnosti dárcovství orgánů.

Reklama

Další články

Načítám