Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Veronika Kašáková (34) se vdala za svého dlouholetého partnera Milana. Veselka, kterou s přítelem plánovali od loňského listopadu, se konala ve Skanzenu Stará Ves v chomutovském zooparku, píše Blesk.

Veronika Kašáková je finalistkou České Miss 2014. Milana Sovadinu si vzala po devítiletém vztahu, mají spolu syna Matyáše (1,5). Kráska, jež vyrůstala v dětském domově, neměla s Milanem vždy na růžích ustláno. Vdávat se měla už jednou, ale ze svatby před třemi lety nakonec sešlo.

Kašáková si dala s přítelem pauzu a odletěla na měsíc na Havaj, kde se učila anglicky. „Neumím lhát v tom, že je všechno super, že jsme šťastní, když to pravda není. Jsme u sebe, ale netuším, co bude,“ řekla tehdy Super.cz Veronika s tím, že řeší spíše problém sama se sebou.

„Přišli jsme na nějakou křižovatku, kterou řeším. Plánuju cestu sama se sebou, odletím někam daleko. Učešu si myšlenky, pak budu zase třeba plánovat. Procházím vnitřní transformací z dítěte k ženě. Jde víc o mě než o něj,“ vysvětlovala před lety. A jak je vidět, nakonec se všechno urovnalo, s partnerem přivítali na světě potomka a nyní už jsou z nich manželé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám