Hlavní obsah
Článek

V letovisku Portofino je letos vskutku velmi vysoká koncentrace celebrit. Další, na kterou jste tam mohli v posledních dnech narazit, je i půvabná Penélope Cruz (49). Ta do italského přímořského města vyrazila i s rodinou, ale její neméně slavný manžel Javier Bardem (53) zřejmě kvůli pracovním povinnostem mezi osazenstvem chyběl.

Španělská kráska známá z filmů Sahara, Volver, Vše o mé matce či Vanilkové nebe tak na pár dní vyrazila za sluncem alespoň s jejich dětmi Leonardem (11) a Lunou (9) a několika dalšími příbuznými. Zdrželi se přitom také ve městě Rapallo, kde všichni pobývali v hotelu Astoria.

Nestárnoucí herečka dopřála relax i své tváři a na dovolené ji nezatěžuje žádným make-upem. Se svým přirozeným půvabem si to ovšem může i s blížící se padesátkou dovolit, stejně jako outfity bez podprsenky. Jeden takový v černém provedení si vzala i na plavbu lodí.

Pokud patříte mezi příznivce této žhavé Španělky, v příštím roce se na ni můžete těšit v životopisném dramatu Ferrari pod režijní taktovkou Michaela Manna, jenž se chystal snímek o italském závodníkovi a zakladateli známé automobilky Enzovi Ferrarim natočit dlouhých dvacet let. Cruz se v něm blýskne vedle Adama Drivera, Patricka Dempseyho, Shailene Woodley či Jacka O'Connella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám