Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paničkou tohoto rozkošného pejska se tento týden stala herečka Jennifer Aniston (55). Vybrala si jej spolu s partnerem Justinem Therouxem v psím útulku a jak sama přiznala, byla to pro ni Sophiina volba. Stejnojmenný román Williama Styrona, po kterém Jennifer fenku pojmenovala, pojednává o matce, která si musela během války vybrat mezi svými dvěma dětmi, jaké z nich si nechá a které pošle do nacistického koncentračního tábora.

Hvězda seriálu Přátelé uvedla: „Byli jsme v útulku tři hodiny a vybírali z několika štěňátek, to je důvod, proč jsme ji pojmenovali Sophie, protože to bylo jako Sophiina volba. Plakala jsem, bylo to těžké.“

Jennifer si vybírala z velkého boxu celkem z deseti psích drobečků, o kterých jí řekl její kamarád. „Zůstali tam v krabici před útulkem, bylo to opravdu srdcervoucí, když jsme odjížděli,“ přiblížila nelehkou situaci Jennifer.

V pořadu Tonigh Show Jaye Lena Aniston ještě dodala: „Sophie přišla přímo k nám. To byl hlavní signál, proč jsme si vzali zrovna ji,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám