Hlavní obsah
Článek

V pátek bylo oznámeno, že lékaři u herečky Anne Heche stanovili mozkovou smrt a na přístrojích ji budou udržovat, než zjistí, zda bude moci darovat orgány. Bylo to její přání. Ještě v průběhu pátku pak její blízcí oznámili, že zemřela. Bylo jí 53 let.

„Ztratili jsme jasné světlo, laskavou duši plnou radosti, milující matku a loajální přítelkyni. Anne nám bude velmi chybět, ale žít bude dál díky svým krásným synům, ikonické práci a zápalu. Její odvaha vždy být v pravdě a šíření lásky a tolerance bude mít i nadále trvalý dopad,“ cituje web TMZ mluvčího rodiny.

Herečka, známá z filmů Vrtěti psem; Sopka; Šest dní, sedm nocí nebo Dvojník, byla v kritickém stavu v nemocnici od minulého pátku, kdy při autonehodě ve 145kilometrové rychlosti narazila do domu. Některé zdroje uvádějí, že užila kokain, k tomu, zda v době nehody měla v krvi drogy, se však zatím nikdo oficiálně nevyjádřil.

Podle dostupných informací auto po nárazu vzplálo a herečka utrpěla vážné plicní poranění a popáleniny. Krátce po nehodě upadla do kómatu. Z vozu, ze kterého zbyl po nehodě vrak, záchranáři herečku vyprošťovali přes hodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám