Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) s manželem připravili pro své děti vskutku nezapomenutelné léto. Na dovolené u moře v luxusních letoviscích jsou synové Max a Bruno zvyklí od narození. Nyní jim rodiče připravili trošku peprnější chvíle, a to na kurzu přežití v Brdech, kde kluci zažívají jedno nečekané dobrodružství za druhým.

Manžel Simony Krainové, Karel Vágner, sdílel na Instagramu fotografii synů s batohem a karimatkou. "Vyšupneme trochu chalanov z komfortnej zóny," napsal. Fanoušci jejich rozhodnutí fandí a pochvalují si, že kurz přežití kluky zocelí do života. Sám Vágner přiznává, že doufá, že si kluci po návratu mnoho věcí uvědomí a některé i přehodnotí.

Nyní prozradil, co všechno už mají jejich odvážní synové za sebou. "Ve zkratce. Kluci mají za sebou výuku topografie a navigace, práce s mapou a buzolou, souřadnicemi, v mezinárodním formátu MGRS a azimuty pochodu. Absolvovali výuku první pomoci, zastavení masivního končetinového krvácení, simulovali různé situace, třeba pomoc při autonehodách," vyjmenovává hrdý otec, který je rád, že kluci zvládají nelehké situace.

Výčet jejich aktivit je nekonečný a je jasné, že kluci mají o zábavu postaráno. Kromě jednodenní hladovky za sebou mají i střelbu nebo ranní poplach. "Myslím, že se kluci vrátí úplně rozbití, ale doufám, že taky šťastní, a věřím, že si některé věci uvědomí a možná přehodnotí," doufá manžel Krainové a zároveň poukazuje na to, že dnešní generace už si něco takového vlivem digitální komunikace neumí ani představit. Nyní je jasné, že Bruno s Maxem zažijí něco výjimečného, na co budou vzpomínat celý život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám