Hlavní obsah
Článek

Nehoda v Los Angeles, kterou minulý pátek způsobila herečka Anne Heche (53), jež narazila svým vozem do obytného domu, který následně vybuchl a herečka utrpěla četné popáleniny, má tragickou dohru. Její zranění jsou natolik vážná, že bude muset být odpojena od přístrojů. Podle lékařů herečka prodělala mozkovou smrt.

Třiapadesátiletá Heche zůstane na ventilátoru do doby, než se zjistí, zda je možné darovat některý z jejích zbývajících orgánů, což bylo hereččiným přáním. V jejím těle byl údajně nalezen kokain, ale ještě se musí s přesností určit, zda se nejedná o stopy po medikamentech, které jí byly podány po nehodě.

„Chceme poděkovat všem za jejich milá přání a modlitby za Annino uzdravení a poděkovat obětavému personálu a skvělým sestrám, které se o Annu staraly v Grossmanově popáleninovém centru v nemocnici West Hills,“ stálo v prohlášení hereččiných nejbližších.

„Anne bohužel kvůli své nehodě utrpěla těžké anoxické poranění mozku a zůstává v kómatu v kritickém stavu. Neočekává se, že přežije,“ upřesnili s dodatkem, že se stane dárcem orgánů, což bylo už dlouho její volbou.

„Anne měla obrovské srdce a dojala každého, koho potkala, svou velkorysostí. Svůj úděl spatřovala více než ve svém mimořádném talentu v šíření laskavosti a radosti svou životní prací. Bude se na ni pamatovat pro její odvážnou upřímnost a bude nám chybět pro své světlo,“ dodala rodina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám