Hlavní obsah
Článek

Pokud by existovala oficiální anketa o nejlépe oblékanou malou dívenku českého showbyznysu, s přehledem by ji patrně vyhrála dcerka herečky Markéty Hrubešové (52). Její ratolest často přirovnávají k módní dětské světové ikoně Suri Cruise. A že právem, předvedla šestiletá Christel na dalším večírku, kam přišla oblečená tak, aby byla s maminkou v dokonalém kontrastu.

Když jsme se dcerky Hrubešové a fotografa Davida Krause zeptali, jestli už radí v oblékání i mamince, nadšeně nám přitakala. To ale Hrubešová se smíchem odmítá. „Odkývá vám všechno. Ale na poli módy je opravdu dobrá. Neříkám, že je zběhlá, ale už má docela vkus. A dobrý, což je fajn. Sama si vybere, co chce na sebe. Nemá ráda přezdobené věci, líbí se jí jednoduchost. Podle mě je dobré vést dítě k tomu, aby si vybralo samo a mělo rádo hezké věci,“ tvrdí herečka. Ta se svou dcerku snaží do ničeho v oblékání netlačit.

„Když si nechce něco vzít na sebe, dupnout si umí. To ale dělají od dvou let holčičky všech mých kamarádek. Christel ale moc neodporuje, protože když se jí něco nelíbí, nenutím ji do toho. Kdyby chtěla jít bosky do sněhu, zasáhnu, ale jinak to beru jako projev její osobnosti,“ věří stále krásná Markéta. Zatímco na otevření nových lázní v pražské ulici Na Poříčí dorazila celá v černém, její potomek zkombinoval růžovou a bílou. „Pojaly jsme to dnes tak, že jsme jako ségry. Výborně se doplňujeme. Vážně bych ale nechtěla, aby to vypadalo, že svou dceru rozmazluji. Takové děti ze srdce nesnáším. Omezujeme proto Christel počet hraček, vedeme ji k tomu, aby uměla slušně pozdravit, poprosit a poděkovat,“ říká Hrubešová.

Její holčičku proslavilo stejně jako Suri Cruise to, že už si od útlých let lakuje nehtíky. Jindy zase přišla na párty v šifonové sukni ve stylu baletky, pak zase v sandálcích na podpatku nebo za sebou vedla na vodítku plyšového pejska. Pokud české holčičky hledají idol, mohly by ho nalézt v malé Christel.

„Nevidím na tom nic špatného. My holky se chceme líbit. A všechny holčičky si lakují nehtíky. Je to normální, nejde o úlet. Dnes je nalakované nemá, protože byla ve školce. Když do ní nejde nebo třeba jedeme na hory, tak si je udělá,“ dodává herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám