Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická modelka Penny Lancaster (51) proslula kromě manželství s rockerem Rodem Stewartem (77) i svýma výstavníma a mimořádně dlouhýma nohama. Na ty je dodnes právem pyšná, a tak se ani po padesátce nevzdává šatiček končících těsně pod hýžděmi. Penny momentálně se svým mužem, jejich syny i dalšími jeho potomky z předešlých vztahů tráví dovolenou v Portofinu.

Italské přímořské letovisko je mezi celebritami poslední roky velmi populární, ale pro Penny a Roda je už dlouho srdcovou záležitostí. Už v roce 2007 se tam totiž po osmi letech vztahu brali…

Nyní se ovšem plaví na luxusní jachtě a kromě jejich šestnáctiletého Alastaira a jedenáctiletého Aidena jim dělají společnost i zpěvákovy starší dcery z předešlých vztahů - modelka Kimberley Stewart (42), kterou počal během manželství s herečkou Alanou Stewart a herečka Renee Stewart (30), již má pro změnu z dalšího manželství s modelkou Rachel Hunter (52). Tam ovšem počty zdaleka nekončí, Stewart je totiž celkem osminásobným tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám