Hlavní obsah
Článek

Rozvod mezi mediálním magnátem a miliardářem Rupertem Murdochem (91) a bývalou modelkou Jerry Hall (65) je dokonán. Stalo se tak pouhých pět týdnů po oznámení jejich rozchodu. O rozvod požádala Hall a jako odůvodnění uvedla tradiční nepřekonatelné rozdíly.

Rozvod pravděpodobně proběhl velmi klidně a mezi dvojicí podle zahraničních médií došlo k vzájemně uzavřené dohodě, o čemž svědčí i rychlost, s jakou byl vyřízený.

V prohlášení, které vydal mluvčí pana Murdocha jménem bývalého páru a jejich právních zástupců Roberta S. Cohena a Judy Poller, stálo: „Jerry Hall a Rupert Murdoch dokončili svůj rozvod. Zůstávají i nadále dobrými přáteli a navzájem si přejí do budoucna jen to nejlepší."

Dvojice se k překvapení veřejnosti vzala po krátké známosti v březnu 2016 v Londýně. Murdochovi bylo tou dobou 85 let a Hall šedesát. Zatímco pro Murdocha se jednalo již o čtvrtý vstup do manželství, Jerry se vdávala podruhé. Strávila dlouhých a divokých 22 let po boku frontmana Rolling Stones Micka Jaggera, s nímž má čtyři děti. Rupert má ještě o dva potomky víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám