Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická fotbalistka Ella Toone si užívá zaslouženou dovolenou na španělské Ibize. Dvaadvacetiletá fotbalistka nedávno svým gólem pomohla k výhře Anglie ve finále ženského fotbalového šampionátu Euro 2022.

Finále ve Wembley sledovalo téměř 90 tisíc nadšených fanoušků, kteří slavili výhru nad odvěkým rivalem z Německa. Pro útočnici Manchesteru United se jednalo o dosavadní největší úspěch v kariéře.

Po bujarých oslavách si konečně našla čas na zasloužené volno. Fotografové ji zvěčnili, jak si společně s přítelem užívají pohodu u moře. Slavnou fotbalistku tak mají fanoušci možnost vidět jinak než ve fotbalovém dresu.

Toone randí s fotbalistou Joem Bunneyem který naposledy hrál za tým z nižších soutěží Warrington Rylands. Osmadvacetiletý obránce je prý nejhlasitější fanoušek úspěšné fotbalistky, kterou poznal v Manchesteru díky společným přátelům.

„Ti, kteří je znají, si myslí, že jsou dokonalým párem. Joe je jejím největším fanouškem a nemohl být pyšnější, když ji sledoval, jak nad hlavu zvedá trofej za vítězství na Euro,“ řekl The Sun kamarád sympatického páru, který si prý jinak soukromí střeží jako oko v hlavě. Tentokrát se ale na Ibize odvázali a přítomné fotografy vůbec neřešili.

Reklama

Další články

Načítám