Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějaký ten pátek se šušká, že mezi Victorií Beckham (50) a její novou snachou Nicolou Peltz (27) panuje napětí. Zahraniční média dokonce píšou o „boji“. Rodina se k drbům dlouho nevyjadřovala, nyní ale herečka a novomanželka Brooklyna Beckhama (25) prolomila mlčení a spekulacím se postavila čelem.

Jak se dalo čekat, Peltz vyvrátila jakoukoli nevraživost mezi ní a tchyní, stejně tak i její manžel Brooklyn. Podle Nicoly se zvěsti začaly šířit, protože na sobě během svatby neměla šaty z dílny návrhářky Victorie.

„Měla jsem je mít a opravdu jsem chtěla, ale během několika měsíců se ukázalo, že je ateliér nezvládne vyrobit, takže jsem si musela vybrat jiné šaty,“ řekla v rozhovoru pro filmový magazín Variety. „Nikdy mi (Victoria) neřekla, že si je nesmím vzít. Já jsem nikdy neřekla, že šaty od ní nechci obléknout. Takhle to vzniklo a pak se to rozběhlo,“ míní herečka a ubezpečuje, že rodinné vztahy jsou v pořádku.

Její manžel doplnil, že časopisy vždycky lační po senzacích a vytvářejí domněnky. „Vždycky se snaží vás potopit. Ale u nás spolu všichni vycházejí, což je dobré,“ řekl Beckham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám