Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle plavba jachtou okolo španělského ostrova Formentera vypadá na hodně vydařenou akci. Mezi osazenstvem se našly mimo jiné herecké hvězdy Margot Robbie (33) nebo Rami Malek (42). Nejedná se ovšem o žádný nový hollywoodský pár. Australská herečka, která se brzy představí v roli Barbie vedle Kena s tváří Ryana Goslinga, na palubu pochopitelně přizvala i svého manžela - britského filmového producenta Toma Ackerleyho (32).

Na jachtě očividně panovala velmi uvolněná atmosféra, partička přátel v čele s herečkou, která se proslavila především rolí manželky Vlka z Wall Street ve stejnojmenném filmu s Leonardem DiCapriem v hlavní roli, skákala do vody a parádně si společně strávený čas užívala.

To Rami Malek, který za nezapomenutelné ztvárnění Freddieho Mercuryho získal i Oscara, se držel trochu zpátky a na palubě působil spíš nenápadným dojmem. S Margot se zřejmě spřátelili během společného natáčení dramatu Amsterdam, který se chystá do kin letos v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám