Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská topmodelka Kate Moss (50) si s pózováním nahoře bez nikdy nedělala vrásky, ale zdá se, že s přibývajícím věkem se svléká ještě častěji. Modelka prostě tu a tam nechá nahlédnout pod svůj výstřih, například při vystupování z vozidla. Minulý rok se navíc nechala fotit nahá do kalendáře Pirelli pro rok 2012 nebo během dovolené, kterou trávila ve Francii na jachtě s rodinou a přáteli, považovala horní díl plavek za naprostou zbytečnost.

Kate, které se pomalu blíží čtyřicítka, se opět nechala přesvědčit a nechala se fotit nahoře bez. Tentokrát pro magazín Another Man.

Módní ikona Moss se objeví na jeho obálce s rukama za hlavou a zcela odhalenou hrudí. Přes sebe má jen šál od Alexandera McQueena. Kate se svlékla tento měsíc i při focení kampaně pro italskou značku Liu.

Nestárnoucí modelce nejspíš svědčí i manželství s hudebníkem Jamiem Hincem, kterého si vzala loni v létě. Nejen, že se po bouřlivém období plném večírků a drog zklidnila, ale jako kdyby po jeho boku i omládla. Její muž jí navíc evidentně v nahotě nijak nebrání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám