Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není možné se divit tomu, že influencerka Alex Sedláčková má tělo výrazně pokryté tetováním. Vždyť řadu let chodí s moravským tatérem Lenny Lenertem. Právě obrázky inkoustem aplikovaným pod kůží je daly dohromady.

„Jela jsem k němu do Olomouce na kérku,“ prozradila nám blogerka a zároveň ukázala na obrazec květiny na pravém rameni, který je práci jejího partnera. „Přítel se hodně prezentuje na sociálních sítích díky práci. Původně jsem si ho našla kvůli jeho tvorbě, protože se zabývá americkým oldschool stylem. Bylo pak příjemné, když jsem zjistila, že je to fešák,“ culila se Alex.

Alex a Lenny spolu chodí už delší dobu, ale zatím vztah neposunuli na další úroveň. K zasnoubení zatím nedošlo. Nabízí se, že by jí partner mohl prsten vytetovat na levý prsteníček, blogerka po tom ale netouží a sní o klasickém prstenu s blyštivým diamantem. Samotná veselka by ale mohla proběhnout originálně. „Věřím, že naše svatba by proběhla zajímavým stylem. Oba milujeme Bali, tak si dovedu představit, že to bude obřad v zahraničí,“ říká Alex Sedláčková.

Související témata:
Alex Sedláčková

Reklama

Další články

Načítám