Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Hugh Jackman (55) zřejmě dává přednost životu v New Yorku před Hollywoodem, kde si hvězdy obvykle pořizují honosné domy. A jelikož New York je spíš o bydlení v bytech, i Jackman si nyní jeden pořídil. Jeho cenovka byla ovšem vyšší než u většiny kalifornských nemovitostí. Ale až si jej prohlédnete, nejspíš pochopíte proč…

Unikátní penthouse se nachází v ikonické budově navržené slavným architektem Jeanem Nouvelem ve čtvrti Chelsea a rozprostírá se na 436 metrech čtverečních. Najdete v něm čtyři ložnice a 4 koupelny a také 340 metrů čtverečních venkovního prostoru. Na terase se pak nachází třeba i venkovní kuchyně s luxusním posezením.

Ovšem to, čím byt zaujme nejvíce, jsou neuvěřitelné výhledy téměř ze všech částí na město, a to od řeky Hudson až po Empire State Building.

Nechybí ani výtah přímo do bytu nebo obrovská hlavní ložnice s velkou šatnou a luxusní osvětlenou vanou. Zbývající ložnice jsou situovány na opačném konci bytu a všechny oplývají rovněž neuvěřitelnými výhledy.

Budova dále nabízí vnitřní a venkovní bazén, fitness centrum se saunou, promítací místnost či služby non-stop vrátného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám