Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední srpnový víkend proběhne již tradičně v náchodském divadle finále soutěže mužské krásy. My vám postupně představíme finálovou dvanáctku již 23. ročníku. Tohle je první čtveřice mladých mužů, kteří o titul usilují.

Josef Vanša (23) je plynař a technik, žije v Ústí nad Labem. "Myslím si, že je to úžasná zkušenost, člověk se dostane do šoubyznysu a může být známý. Určitě je to velká příležitost, která může otevřít spoustu dveří," vysvětlil, proč se do soutěže přihlásil.

Adam Bůžek (22) je fitness trenér a žije v Kladně. "Mohlo by mě to zviditelnit jako Czech Tarzana," připomněl jméno, které používá na sociálních sítích. "Zároveň je to velký výstup z komfortní zóny, a to já rád vyhledávám," doplnil.

Denys Poljanskyj (23) je tesař a žije v Hořovicích. "Mám to jako zkušenost do života, abych vyzkoušel něco nového," svěřil se. Petr Ngo (23) je student a podnikatel a žije v Teplicích. "Já byl do soutěže přihlášený a mohlo by mi to dát i dobré kontakty do budoucnosti," domnívá se.

V našem videu pánové prozradili, co je zatím v rámci soutěže nejvíc zaskočilo a proč by se měli stát Mužem roku právě oni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám