Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když vypadá stále skvěle, zpěvačka Heidi Janků (61) pociťuje blížící se šedesátku. Kulatiny oslaví už v listopadu a s postupujícím věkem se poohlíží po možnostech, které poskytuje plastická chirurgie. To nám prozradila, když vystupovala v rámci soustředění Muže roku, kde byla hvězdou večera. A nevynechala samozřejmě ani svoji nejslavnější píseň Když se načančám.

"Mně teda čančání na vystoupení zase tak dlouho netrvá. I s umytím hlavy a navlněním vlasů jsem schopná to za tři čtvrtě hodiny zvládnout. Když se mám jen nalíčit, tak ten obličej mám hotový za čtvrt hodiny. Vždyť to trénuju pomalu šedesát let," smála se zpěvačka, která už pozvolna plánuje i oslavu šedesátin. "I když už není moc co slavit, je to každopádně oslava života," míní Heidi, která chce uspořádat i dva narozeninové koncerty s kapelou.

"Jako šedesátnice se zatím necítím. Možná, že to přijde, až to udeří. Ale všichni mi říkají, že věk je jenom číslo, ať to neřeším," krčila rameny Janků, která vypadá na svůj věk fantasticky. Zatím ani nevyužila služby plastických chirurgů, konzultace už má ale za sebou. "Řešila jsem plastiku víček nebo nitě, které by mi pozvedly kontury v obličeji. Tělo je dobré, ale ten ksicht bych potřebovala trošku vyměnit," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám