Hlavní obsah
Článek

Že je méně někdy více, vůbec nebere v potaz z Kena přeoperovaná Barbie Jessica Alves (40). Milovnice plastických operací prošla nedávno proměnou v ženu, protože se narodila do mužského těla, ve kterém se necítila sama sebou.

Že v důsledku proměny musela podstoupit řadu náročných zákroků, je celkem pochopitelné. Jessica je ale věčně nespokojená, a tak chodí na jeden zákrok za druhým. Když jí nějaký chirurg odmítne úpravu provést, klidně odjede na kliniku až třeba do Ázerbájdžánu.

Naposledy si tam nechala vymodelovat obličej tak, aby aspoň v oblasti očí vypadala jako modelka Bella Hadid (27).

Obličej se jí už téměř zahojil a Alves už vesele chodí do společnosti. Nutno podotknout, že do Belly Hadid má hodně daleko, byť, jak se říká, „každé zboží má svého kupce“.

Alves má za sebou už téměř 90 zákroků, z nichž rozhodně ne každý souvisí výhradně s její ženskou proměnou. Za svůj život neváhala za operace utratit v přepočtu více než 25 milionů korun. Za výsledek jí to ovšem stálo a cítí se konečně spokojeně. Tedy do té doby, dokud nedostane další nápad na nějakou tu „zkrášlovací“ úpravu, kterou jí už řada lékařů nedoporučuje.

Líbí se vám nový obličej Jessiky Alves?
Ano
2,8 %
Ne
97,2 %
Celkem hlasovalo 35261 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám