Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka populárního moderátora Jiřího Krampola (85) Hana se rozhodla ke kroku, který asi nikdo nečekal. Po dvaceti letech, kdy byla v domácnosti, se rozhodla, že zase vyzkouší pracovat. Našla si místo v útulku pro psy. „Jirku jsem celé roky všude doprovázela, navíc jsem mu dělala i daňové přiznání. Ale teď jsem získala pocit, že potřebuju ještě nějakou činnost,“ řekla Blesku Krampolová.

Ta v posledních měsících nezažívala zrovna lehké časy. Několikrát byla obviněna z toho, že je kleptomanka, navíc se na veřejnost dostaly i informace o jejích divokých hádkách s manželem, kde nebylo daleko k fyzickému napadení. Na základě toho se pak Krampolová dokonce zavázala k pravidelným návštěvám psychiatra. A jak se zdá, tak terapie nesou první výsledky.

„Chci dělat nějakou práci, kde budu užitečná. Potřebuju to,“ říká manželka českého Belmonda. A jak se zdá, tak spokojený je i její životní partner. „Vítám všechno, díky čemu bude Hanička šťastná a spokojená,“ říká Krampol. Uvidíme, jak dlouho Haničce chuť do práce vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám