Hlavní obsah
Článek

S hollywoodským hezounkem Ashtonem Kutcherem (46) se Mila Kunis (40) asi nemá šanci nudit. I obyčejné chytání míče při plážovém pokusu o americký fotbal je totiž v jeho verzi zábavnou podívanou. Přesvědčte se sami na fotografiích zachycujících slavnou dvojici, která si jinak bedlivě střeží své soukromí, při volnočasové aktivitě…

Ashton s Milou se vydali na pláž v Santa Barbaře v sobotu odpoledne a měli s sebou i čtyřnohého parťáka a kamarádku. Trojice se pokoušela o cosi, co zdánlivě připomínalo americký fotbal, ale herec v sobě nezapřel komediální vlohy a dělal u toho samé klukoviny.

A zatímco kamarádku jeho počínání dost pobavilo, Mila už je asi vůči jeho vtípkům trochu imunní. Pár začátkem roku oslavil už deset společných let, během nichž počali dvě děti – dceru Wyatt Isabelle (7) a syna Dimitriho Portwooda (5).

Bývalí herečtí parťáci ze seriálu Zlatá sedmdesátá se dali dohromady až po vážných vztazích s jinými herci. Ashton strávil osm let s Demi Moore (61) a stejně dlouhou dobu Mila tvořila dvojici s hvězdou série Sám doma Macaulayem Culkinem (41).

Reklama

Další články

Načítám