Hlavní obsah
Článek

Hokejový talent Martin Nečas (23), který hraje v NHL za tým Carolina Hurricanes, dorazil podpořit dobrou věc na charitativní golfový turnaj s řadou celebrit, ale i svých sportovních kolegů. Pochlubil se nám, jak si užívá léto a prozradil, jak se těší na letošní sezonu za velkou louží. Sám Martin přiznává, že trávit léto doma je pro něj radost a je rád, že může užít nějaký čas s rodinou a přáteli.

Hokejista si užil dovolenou na luxusních Maledivách, jinak ale nepohrdne ani cestováním a objevování krás Česka. "Byli jsme na Maledivách a jinak trávíme většinu času v Česku, cestujeme tady. Střídám Prahu a Žďár, kde bydlí rodiče. Ještě možná plánujeme Londýn kvůli fotbalu, ale to uvidíme," řekl Super.cz.

Léto pro něj ale není jen zábava, ale také náročná příprava na nadcházející sezonu. "Těším se moc. Bude to pro mě výzva. Přípravy bylo dost, já už jedu nějaký devátý týden. Samozřejmě když přijedete do Česka, tak je akcí vždy hodně," prozradil Nečas, který je v jednom kole.

Na povyražení si ale přece jenom chvilku našel a vyrazil párkrát s kamarády do barů v Praze. "Byl jsem v Praze. Občas s klukama někam zajdem a užijeme si," směje se a dušuje se, že o žádné divoké večírky nešlo. "Myslím, že to bylo v pohodě. Když je co slavit, tak je to dobrý, ale letos nic moc nebylo, takže jsme byli jen tak v pohodě s kamarádama," vysvětluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám